AKTUELNO

Nakon što su zadrugari glasali ko je najgluplja osoba u Beloj kući, Veliki šef poslao je pismo u kojem je želeo da im saopšti nešto veoma važno.

Svi takmičari imali su pravo da glasaju ko je od ukućana najgluplja osoba, a oni su do detalja obrazložili zbog čega su to, u ovom slučaju, Nena Petrović i Divna Milanović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je glasanje bilo završeno, a Veliki šef poslao pismo u kojem je najavio da su takmičarke Nena Petrović i Divna Milanović dobile po trinaest glasova i time osvojile titulu za najgluplje osobe u kući, a takođe ih obavestio da će neki zadrugari biti kažnjeni.

Zadrugari, izglasali ste Nenu i Divnu za najgluplje osobe, dobile su po 13 glasova i samim tim proglašene su za najgluplje osobe u Zadruzi. Ovim putem želimo da Vas obavestimo da su Miki, Matora i Nikola kažnjeni nedeljnim honorarom zato što su spavali u toku dana. Bilo je i onih koji su ustajali tokom sastanka, pa su i oni kažnjeni sa 500 dinara honorara. Neka ustanu oni koji smatraju da su jedni od njih -  napisao je Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon ovog pisma, ukućani su prozivali jedni druge, a među njima svoju krivicu priznao je Bane Čolak, koji je naveo da je samo otišao do toaleta. Ostali ukućani su raspravljali i pokušavali da obrazlože zašto su tokom sastanka napuštali prostoriju i obavljali svoje obaveze.

Ko se još dobrovoljno prijavio i šta se desilo nakon pisma pogledajte u videima koji se nalaze ispod ovog teksta.

K. R.

#Divna Milanović

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'